Dubbel genaaid houdt beter

Tijdens onze afspraak met de makelaars in Frankrijk (de bezichtiging van 2 objecten) hebben we de nodige foto's en gelukkig ook een paar filmpjes gemaakt. Maar zelfs dat bleek niet genoeg om de overdaad aan indrukken netjes op een rijtje te houden: we bleken de 2 bezichtigingen door elkaar te halen. "Was dit nou de gang of de achterkamer?" "Onder dat schuine dat kunnen we best nog een kamer maken - maar ... huis 1 hééft toch helemaal geen schuin dak aan de voorkant??"

Zo konden we natuurlijk niet terug naar Nederland, dus weer contact opgenomen met de makelaars.

More...

Zul je altijd zien: het liep storm op hun huizenaanbod! Gelukkig konden ze toch wat tijd vinden om nog een keer met ons object 1 te bekijken. Alleen, meer dan een ruim half uurtje redden ze niet en wij gingen de volgende dag weer op huis aan. "Beggars can't be choosers", dus hebben we de taken verdeeld voor maximale efficiëntie: Fred de foto's, ik de filmpjes.

Wat is een half uur dan ineens kort, zeg! Fred liep zoveel mogelijk bouwwerken in met het fototoestel, ik zette het huis per etage op video.

We moeten de filmpjes nog even opschonen (ik blijk uitgebreid tegen mezelf te praten ...), maar zodra dat is gelukt zetten we er wat van op de website. Voor nu moet je het helaas even doen met een paar foto's.

De Voordeur
Achteraanzicht
Een blik in een deel van één van de schuren

En, maken de foto's nieuwsgierig? Schrik je ervan? We zijn heel benieuwd naar je eerste indruk, dus zet 'm vooral neer bij de reacties.

Wil je met ons meedenken? Ons steunen met tips? Ga dan virtueel met ons mee op ons Grote Avontuur en word lid van de Club van Aanmoedigende Avonturiers. Schrijf je gelijk in, zodat je geen update mist!

Sharing is caring
Renée

About the Author

Renée

Een kort verhaaltje over mezelf

Follow Renée:

Leave a Comment:

All fields with “*” are required

Leave a Comment:

All fields with “*” are required